AKİDUAM WEBİNER 35 | VERİ MADENCİLİĞİ | 18 OCAK 2024 PERŞEMBE 10:00

Bilimin birleştirici merkezi olma vizyonuyla, farklı branşlardan bilgi ve deneyim paylaşımına alan açarak araştırma kültürüne katkı sağlama hedefinde olan Akdeniz Üniversitesi İstatistik Danışmanlık Uygulama ve Araştırma Merkezi (AKİDUAM) 2023-2024 webiner programı tüm hızıyla devam ediyor. 18 Ocak 2024 Perşembe Saat 10:00’da düzenlenecek olan ve Doç. Dr. Uğur BİLGE'nin konuşmacı olduğu “Veri Madenciliği” webinerine katılım ücretsiz ve herkese açıktır. Proje geliştirenleri, K12, lisans ve lisans üstü öğrencilerini, mezunları, akademisyenleri, öğretmenleri ve tüm bilim severleri etkinliklerimizde görmekten memnuniyet duyarız. Sevdiklerinizi de eğitimlerimize davet etmenizi temenni eder, sağlıklı günler dileriz.

Tarih               : 18 Ocak 2024 Perşembe 10:00-11:30

Toplantı Linki : https://www.kisa.link/VcgWJ

Eğitmen        : Doç. Dr. Uğur BİLGE – Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Biyoistatistik ve Tıp Bilişimi Anabilim Dalı

Moderatörler:  Öğr. Gör. Dr. Deniz ÖZEL, Öğr. Gör. Dr. Ebru KAYA BAŞAR, Dr. Merve AYVALLI KARAGÖZ

İletişim           : idb@akdeniz.edu.tr, AKİDUAM InstagramAKİDUAM YouTube

Web                : https://idb.akdeniz.edu.tr/

Doç. Dr. Uğur BİLGE Hakkında

Doç Dr Uğur Bilge Lisans eğitimini İTÜ Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği bölümünden aldıktan sonra, İngiltere'de Middlesex Üniversitesi'nde Robotlar ve Bilgisayar Entegre Mühendislik konusunda Yüksek Lisansı okudu. 1993 yılında University College London'da Bilgisayar Bilimleri alanında Doktorasını tamamladı, Doktora çalışması sırasında UCL'de Anatomi ve Bilgisayar Bilimleri bölümlerinde Araştırma Görevlisi olarak çalıştı. Daha sonra İngiltere'de kurduğu danışmanlık firması SimWorld Limited ile Supermarketler ve Finans alanlarında, Tahmin ve Optimizasyon problemleri için yenilikçi çözümler sundu. Uzun yıllar İngiltere'de London School of Economics Complexity Group'da çeşitli araştırma projelerinde modelleme uzmanı olarak görev aldı. 2003 yılından bu yana Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Biyoistatistik ve Tıp Bilişimi Anabilim Dalında çalışmaktadır. Başlıca araştırma ve ilgi alanları; Yapay Zeka, Yapay Sinir Ağları, Genetik Algoritmalar, Veri Madenciliği ve Veri Bilimi, Kompleks Sistemler ve Etmen Temelli Simülasyon,Tıp Bilişimi ve Biyoinformatik olarak sayılabilir. Bu alanlarda çok sayıda yayın, bildiri ve seminerleri bulunmaktadır.

Merkezimiz hakkındaki tüm duyuruları AKİDUAM Instagram hesabımızdan takip edebilir, geçmiş webiner kayıtlarını AKİDUAM YouTube hesabından izleyebilirsiniz.

Eğitim konularını geçmiş webinerlerimize katılan katılımcılarımızın ihtiyaçlarına göre belirliyoruz. Yeni konu önerilerinizi webiner başvuru formlarında bize iletebilirsiniz.

Eklenme tarihi: 15.01.2024 14:27:22
Son güncelleme: 15.01.2024 15:50:08